verzekering bedrijfBen je al een tijdje aan het ondernemen? Dan is het misschien wel eens tijd om te gaan kijken naar verschillende verzekeringen voor je bedrijf. Het is enorm belangrijk om te hebben. Als je het nodig hebt, ben je blij het destijds te hebben afgesloten. Of je nu een MKB bedrijf hebt met veel personeelsleden, of als ZZP’er werkt, er zijn diverse soorten verzekeringen die jij als ondernemer kunt afsluiten. Verplicht is het overigens niet. Toch doen veel ondernemers er verstandig aan dit af te sluiten.

Werkzaamheden en schades

De schades die je gedurende je werkzaamheden maakt kunnen flink oplopen. Zeker als je bijvoorbeeld B2B werkt. En dus vooral met zakelijke opdrachtgevers te maken hebt in je werkzaamheden. Schades die ontstaan bij een zakelijke B2B opdrachtgever kunnen behoorlijk hoog zijn. Zo kun je in bepaalde branches een grote schade maken aan bijvoorbeeld het pand of andere apparaten die de klant gebruikt. Maar ook als je klanten grotendeels particulieren zijn is zo’n verzekering belangrijk om te hebben. Je doet er verstandig aan er in ieder geval eens naar te (laten) kijken door een professional. Better safe then sorry zeggen ze meestal in dit soort gevallen. Meer op www.aansprakelijkheidsverzekering.com

Ook is het niet onverstandig om je te verzekeren als je een pand hebt waar je mensen ontvangt. Als je bezoek krijgt van een klant is daar ook de potentie dat er schade geleden wordt. Zo kan in de wintermaanden iemand bijvoorbeeld letseloplopen op uw oprit als u daar bijvoorbeeld niet gestrooid heeft. Allemaal zaken om rekening mee te houden. Breng de risico’s in kaart en kies voor een goede polis die bij uw situatie past.