neuscorrectieIemand zijn gezicht is vaak erg belangrijk. Het gezicht bepaald het uiterlijk en dit is dan ook hoe de buitenwereld je ziet. Het gezicht bepaald uw identiteit voor de buitenwereld. In het gezicht is neus een belangrijk onderdeel. Als iemand bijvoorbeeld een grote of een kromme neus heeft, dan is dit vaak direct zichtbaar voor de buitenwereld.

Er zijn mogelijkheden om de neus in vorm aan te passen. Met een neuscorrectie (een chirurgische ingreep) kan het gezicht aanzienlijk veranderen. Mensen die hier interesse in hebben, wenden zich vaak tot een plastisch chirurg om deze aanpassingen te realiseren. Deze chirurgen kunnen heel precies een neus in vorm aanpassen.

Het is echter wel belangrijk om veel aandacht te geven aan een aanpassing van de neus. Wanneer de neus wordt aangepast, veranderd dit het aangezicht van het complete gezicht. Ervaring is dan ook erg belangrijk. Een chirurg met ervaring weet hoe uw gezicht er uit komt te zien bij een aanpassing. Het eindresultaat is hier dan ook van afhankelijk. Er zijn diverse aanpassingen aan de neus waar mensen interesse in lijken te hebben. Zo is er bijvoorbeeld het aanpassen van de tip van de neus. Ook kunnen de vleugels van de neus worden aangepast en kan de neus smaller gemaakt worden met een chirurgische ingreep.

Zoals gezegd is het dus belangrijk om een ervaren chirurg te vinden met ervaring in de neuscorrectie. Een goed uitgevoerde neuscorrectie kan een mooi resultaat geven. Als u bij een kliniek interesse toont zult u vaak eerst op consult komen. In dit consult wordt het plan opgemaakt om de neus aan te passen. Ook wordt er uitgebreid naar uw neus gekeken, en zijn uw wensen redelijk en te vervullen? Niet alle wensen zijn namelijk te vervullen als het om een neuscorrectie gaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.